Kaybolan Yillar TV - Изгубени Години ТВ

  [BG]   EN   RU  

 
Рейтинг: 3.00
(98)
Начало ®
Новини ®
Публикации ®
Музика
Артистите ®
Снимки ®
Saruhan Hünel ®
Yeşim Büber ®
Burak Hakkı ®
Връзки
Картички


Календар Базова Контакти ®

Новини ® / Новини ®

18 Октомври 09, 16:11
Новини за актьорите от “Изгубени години”




Йешим Бюбер (Езел) тръгва на околосветско пътешествие … с яхта!

Засега “Изгубени години” остава последният сериал, в който се снима Йешим Бюбер, изпълнителката на ролята на Езел.

32-годишната актриса, която в продължение на 12 години снимаше най-малко по един сериал в годината, си даде почивка. През 2009 г. тя предприе заедно със съпруга си – режисьорът Мехмет Аксън, обиколка на света с яхта.

Малко след като се оженили (2006) Йешим и Мехмет опразнили дома си в Истанбул, купили си яхта и се преместили да живеят на нея.

„Чувствам се много по-свободна на корабчето. Предпочетохме да променим начина си на живот – да се разхождаме, да обикаляме света”, казва актрисата. Тя не се чувства ограничена от малкото пространство. “Имаме всичко, което е необходимо, за да живеем. Нямаме само телевизор и това, което, искаме да видим, гледаме на DVD. Всъщност, на човек не са му необходими много вещи, за да живее”, казва Йешим.

За околосветското пътешествие Йешим и съпругът й са се готвили от години

Направили са няколко пътувания в Средиземно море. „Който може да пътува през Средиземно море, може да стигне до всяка точка на земята”, смята актрисата-мореплавателка. Според нея най-голямата опасност при околосветското пътешествие са пиратите, но те се срещат най-вече в Червено море и там морските съдове се организират и преминават в керван.

Йешим мечтаела да обиколи света още като дете, но тогава нямала никакво отношение към морето и си представяла как пътува по суша. Променила се след запознанството със съпруга си, който бил отрасъл на яхта. Първата обиколка направили с корабчето на баща му, а след това си купили и яхта. Тя казва, че това е скъпо удоволствие – морският съд струвал 50 хиляди евро, а с подобренията, които направили, цената й нараснала на 100.

Двамата не са си поставили срок за за пътешествието. С нетърпение очакват да стигнат до бреговете на Амазонка в Бразилия и до Южна Африка и смятат там да останат по-дълго време.

Планират да опишат преживяваанията си по време на пътуването в книга.

Реших да прекъсна малко участието си в телевизонни сериали, на ако дойде добро предложение за пълнометражен игрален филм, ще взема самолета и ще се върна, казва Йешим в интервю, дадено няколко дни преди да замине със съпруга си Мехмет Аксън на околосветско пътешествие.
 







Друг от актьорите в „Изгубени години” – Сарухан Хюнел, който изпълнява ролята на Кръстоносеца


отслабнал десет килограма за един месец, за да може да участва в телевизионния сериал

Той направил стриктна диета под наблюдението на ендокринолог, за да се включи във филма, чийто сценарий харесал още при първия прочит.

И Сарухан, като много от актьорите в турските сериали, е бил манекен. “Изгубени години” е телевизионният сериал, донесъл му голяма известност, преминала пределите на Турция. С майка арабка и баща – гръцки турчин от Солун, Сарухан се ползва с много голяма популярност в арабските страни, където “Изгубени години ” премина с голям успех. Той бе поканен и участва в клипове на две от най-известните арабски певици – ливанката Рола Саад и Диана Каразон от Йордания и участва в рекламата на известна марка парфюм.

Сестрата на Сарухан Хюнел Аслъ е известна певица, а неговият баща шампион по танци на Турция.

Самият Сарухан не е изучавал актьорско майсторство. „Нямам необходимото образование, но се вживявям в образа и правя това, което ми идва от вътре. На сцената аз не играя, аз живея. Според мен никой не иска да гледа актьор, който не показва чувствата си”, казва актьорът в интервю за електронното издание на „Магазинджи”.







А един от любимците на зрителите на „Нова телевизия” актьори – Бурак Хаккъ

познат като цигуларя Кенан в “Мелодия на сърцето” и полицая Али в “Изгубени години”, се е снимал в

първия турски филм на ужасите

който носи името „Самум”. Самумът е силен горещ вятър в пустините на Северена Африка.

Във филма има много графична анимация и затова той не вдъхва ужас, а се възприема повече като анимационен филм, казва Бурак Хаккъ, бивш манекен, избран за най-добър модел през 1994 г., който вече има и завидна филмова биография. Телевизионните сериали „Отровно цвете”, „Грях”, „Счупеното огледало”, „Отново Чучулига” „Мелодия на сърцето” и „Изгубени години” и игралните филми „Онази жена” и „Самум” му донесоха голяма популярност.

В интервю за Дизифилм Бурак Хаккъ казва, че не обича филмите на ужаса, дори е критикувал тези, които гледат подобни филми, но се е съгласил да участва в “Самум”, защото искал да придобие опит. Филмът се снимал с техника, използвана в японските ленти, и той решил, че случаят не е за изпускане.

Бурак Хаккъ смята, че вТурция киното напоследък се развива много добре, но

телевизионните сериали са станали причина за празните киносалони

През последните години и актьорите се насочват към тях, защото с телевизията стават бързо популярни. Хаккъ играе от осем години в сериали и благодарение на тях е получил покани и за игрални филми.

Най голямото щастие в живота му е раждането на сина му Рюзгар. „Да бъдеш баща е нещо невероятно, нещо, което не може да се опише с думи, казва Бурак, който съжалява, че със съпругата му Сема Шимшек, известна манекенка, .с която са женени от 2001 година, заради многобройните си ангажименти са отлагали раждането на дете. Сега планират да имат още деца и са избрали дори име на бъдещето бебе- Дениз.

Бурак не харесва живота в Истанбул. „Това не е място за живеене. Тук е хаос, има трафик, кражби, инциденти. Ако ангажиментите ми позволят и съпругата ми се съгласи, бих искал да живея някъде на юг, казва той.

Бракът на Бурак е много щастлив. „Със Сема се разбираме много добре. Откакто сме се оженили, не сме си повишавали глас. Сема стана прекрасна майка. Семейството ни се увеличи и сега сме двойно по-щастливи, казва той.






Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4014